Οι υπηρεσίες μας

Δείτε τι μπορούμε να κάνουμε για τον γάμο σας


Φωτογράφηση Γάμου

Φωτογραφίες γάμου με ένα ιδιαίτερο καλλιτεχνικό στυλ που ξεχωρίζει ανάλογα με το προσωπικό σας ύφος. Δημιουργούμε μοναδικές εικόνες που μεταφέρουν τα συναισθήματα της μεγάλης αυτής ημέρας.


Άλμπουμ Γάμου

Τα τελευταία χρόνια τα άλμπουμ γάμου είναι γνωστά ως ψηφιακά άλμπουμ γάμου. Ασχολούμαστε αποκλειστικά με τον σχεδιασμό, τις χρωματικές διορθώσεις και το απαραίτητο ρετουσάρισμα. Όταν ετοιμαστούν από το τυπογραφείο σας τα παραδίδουμε σε ξύλινη δερματόδετη συσκευασία. Στα άλμπουμ γάμου στην P2 Photography δίνουμε μεγάλη σημασία στην ποιότητα της εκτύπωσης και της βιβλιοδεσίας, ώστε το άλμπουμ σας να αντέξει για πολλά χρόνια στο ξεφύλλισμα των υπέροχων αυτών αναμνήσεων.


Pre-wedding Φωτογράφηση

Η φωτογράφηση pre-wedding είναι ο πιο σύντομος τρόπος να σπάσει ο πάγος και να αποκτήσει άνεση το ζευγάρι με τους φωτογράφους. Εμείς φροντίζουμε πάντα να είναι διασκεδαστικές οι ώρες που θα περάσουμε μαζί γιατί θεωρούμε πως μόνο έτσι θα βγει η πραγματική “ψυχή” στις εικόνες. Κάποιες φορές τα ζευγάρια μας επιλέγουν να σχεδιάσουμε το βιβλίο ευχών τους με τις εικόνες από την φωτογράφηση τους ή ακόμα και το προσκλητήριο του γάμου τους!


Same Day Slideshow

Τα Same day slideshows είναι ένα κομμάτι της δουλειάς μας που απολαμβάνουμε και γνωρίζουμε πολύ καλά. Φωτογραφίζουμε τον γάμο σας και κατά την διάρκεια της δεξίωσης ετοιμάζουμε στον υπολογιστή μας  50-70 φωτογραφίες από τις προετοιμασίες σας μέχρι και την είσοδο σας στο πάρτι. Με γρήγορη επεξεργασία δημιουργούμε ένα βίντεο φωτογραφιών το οποίο προβάλλεται σε ειδικό προτζέκτορα κατά την διάρκεια του πάρτι. Το Same day slide-show αποτελεί μοναδικό τρόπο να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας και να απολαύσουν ξανά τον γάμο σας μέσα απ’ την δική μας ματιά.


Φωτογράφηση Day After

Η φωτογράφηση Day After ή Next Day Photoshoot απευθύνεται στα ζευγάρια που θέλουν αναμνήσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Οι νεόνυμφοι επιλέγοντας να βγάλουν φωτογραφίες γάμου Day After την επομένη μέρα του γάμου τους ή και αρκετές μέρες αργότερα φωτογραφίζονται με πιο χαλαρή διάθεση. Το ζευγάρι μπορεί να επιλέξει το μέρος που επιθυμεί και να δημιουργήσουμε ένα ιδανικό εικαστικό περιβάλλον για την φωτογράφηση του γάμου τους.


Κάλυψη επιπλέον μέρας

Είναι σημαντικό για τα ζευγάρια μας να γνωρίζουν πως μπορούν να επιλέξουν να φωτογραφίσουμε όποιες στιγμές τους επιθυμούν. Γι’ αυτόν τον λόγο μπορούμε να καλύψουμε ότι εσείς επιθυμείτε είτε πρόκειται για μια πρωτότυπη πρόταση γάμου ή ακόμα και για αρραβώνα.


Βίντεο Γάμου

Στην P2 Photography ασχολούμαστε αποκλειστικά με την φωτογραφία. Μπορούμε όμως να σας προτείνουμε τους συνεργάτες μας στο βίντεο οι οποίοι λειτουργούν με το ίδιο πάθος για την εικόνα όπως κι εμείς και το ποιοτικό αποτέλεσμα είναι εφάμιλλο της φωτογραφίας.


Και πέρα από τις δίκιες μας υπηρεσίας, είμαστε στη διάθεση σας να καλύψουμε εξατομικευμένα οποιαδήποτε ανάγκη σας.