Συχνές Ερωτήσεις

Παρακάτω θα βρείτε τις συνήθεις ερωτήσεις σχετικές με την φωτογράφηση του γάμου


Πόσους γάμους φωτογραφίζετε και ποια είναι η διαθεσιμότητα σας;

Φωτογραφίζουμε μόνο ορισμένους γάμους κάθε χρόνο. Στόχος μας είναι η μέγιστη ποιότητα για τους πελάτες μας. Καλύτερος χρόνος για να εξασφαλίσετε την ημερομηνία είναι ένας χρόνος πρίν. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα


Ταξιδεύετε για τους γάμους;

Μας αρέσει πολύ να ταξιδεύουμε. Ήδη στο blog μας μπορείτε να βρείτε δείγματα απο φωτογραφήσεις γάμων σε διαφορά μέρη της Ελλαδας αλλά και του εξωτερικού!


Πως θα σας εξασφαλίσουμε για τον γάμο μας;

Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να δούμε πρώτα την διαθεσιμότητα της ημερομηνία σας. Μετά θα αναλάβουμε εμείς να σας στείλουμε το ενημερωτικό μας υλικό. Το επόμενο βήμα θα είναι να βρεθούμε από κοντά στο στούντιο μας και να μιλήσουμε για τον γάμο σας.


Πόσες φωτογραφίες θα πάρουμε απο τον γάμο μας;

Για κάθε γάμο είναι τελείως διαφορετικό και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Κατά μέσο όρο παραδίδουμε 800 - 1200 εικόνες σε υψηλή ανάλυση για εκτύπωση και χαμηλή ανάλυση για χρήση στο διαδίκτυο.


Ποια είναι η καλύτερη ώρα για την φωτογράφηση της νύφης και του γαμπρού;

Για την φωτογράφηση του ζευγαριού είναι σημαντικό να μπορούμε να προλάβουμε το ηλιοβασίλεμα. Είναι η ώρα που οι εικόνες θα βγουν κάτω απ τις καλύτερες συνθήκες. Αυτό σημαίνει πως το ζευγάρι θα πρέπει ανάλογα την εποχή του γάμου να κανονίσει η τελετή να γίνει όσο νωρίτερα γίνεται. Στόχος μας είναι πάντα να προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας της γνώσεις μας αλλά και εσείς να απολαύσετε την διαδικασία.


Έχετε διασφαλίσει την σωστή προστασία των φωτογραφιών του γάμου;

Θεωρούμε πως η ασφάλεια των αρχείων είναι ότι σημαντικότερο στην φωτογραφία γάμου. Γι αυτόν τον λόγο χρησιμοποιούμε φωτογραφικές μηχανές με διπλές κάρτες μνήμης ώστε να υπάρχει πάντα ταυτόχρονο αντίγραφο. Όταν επιστρέψουμε στο στούντιο μας φροντίζουμε τα αρχεία του γάμου σας να αποθηκευτούν σε πολλαπλούς σκληρούς δίσκους.


Πως παραδίδετε τις φωτογραφίες του γάμου μας;

Οι τελικές εικόνες παραδίδονται σε usb stick ή και online όταν τα ζευγάρια μας ζουν στο εξωτερικό.


Παραδίδετε δείγματα ή τα πρωτότυπα αρχεία;

Παραδίδουμε υψηλής ανάλυσης τελικά Jpeg αρχεία. Τελικά Jpeg αρχεία εννοούμε τα αρχεία που έχουν τις χρωματικές διορθώσεις και την επεξεργασία που χρειάζονται. Δεν παραδίδουμε δείγματα γιατί θεωρούμε πως είναι δική μας δουλειά να ξεχωρίσουμε τις καλύτερες εικόνες και να τις επεξεργαστούμε διασφαλίζοντας έτσι το μέγιστο αποτέλεσμα.


Μπορείτε να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες;

Συνεργαζόμαστε με το καλύτερο τυπογραφείο της Θεσσαλονίκης, εξασφαλίζοντας την σωστή απεικόνιση των χρωμάτων στο φωτογραφικό χαρτί. Ωστόσο μπορείτε να εκτυπώσετε και σε οποιοδήποτε τυπογραφείο θέλετε.


Για οποιαδήποτε επιπλέον απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας